English Premier - Italian Serie A - Spanish Primera Division - French Ligue 1 - Champions League - Europa League LIVE aici pe stiri24

Categoriile sectiunii

Articolele mele [56]


 

Sondaj www.stiri24.ucoz.com

Ce produs de la eMAG ai cumpara de pe stiri24 ?
Total răspunsuri: 52

www.stiri24.ucoz.com


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

gageturi

Principala » Articole » Articolele mele

Microsoft a prezentat Windows 8. Vezi cum arată!

Noul sistem de operare, care deocamdată poartă numele de cod Windows 8, ar urma să fie lansat pe piaţă în următoarele 18 luni.

 


Conform demonstraţiilor făcute de oficialii Microsoft, noul sistem de operare promite să ruleze pe o gamă largă de dispozitive hardware, de la tradiţionalele PC-uri la laptop-uri şi tablete informatice, utilizând atât comenzi touchscreen cât şi prin mouse şi tastatură.
 
Directorul responsabil pentru divizia Windows la Microsoft, Steven Sinofsky, a spus că noul sistem de operare nu are încă un nume şi nici nu poate anunţa când va fi disponibil pe piaţă, grupul urmând să ofere detalii la conferinţa dezvoltatorilor din luna septembrie.

 În mod normal, Microsoft lansează o nouă versiune de Windows la fiecare 24-36 de luni, ceea ce înseamnă că versiunea Windows 8 ar urma să fie lansată în perioada cuprinsă între luna octombrie 2011 şi luna octombrie 2012. 

 Cu toate acestea, unii comercianţi de PC-uri şi-au exprimat deja nemulţumirea faţă de restricţiile introduse de Microsoft la alegerea partenerilor.
Categorie: Articolele mele | Adaugat de: Mesac (2011-06-02) | Autor: Mesac
Vizualizari: 672 | Comentarii: 2 | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 2
2 Mariasterpeta  
0
Razvan spune:Daca vrei sa inveti linux este ok ubnutu sau alt debian based.Daca vrei sa faci un server centos, daca stii ce faci Fedora.Dar pentru un server stabil centos.Fedora16 cu Gnome 3 este superb. Oricum linux este mult mai stabil ca windows

1 Liliana F  
0
Interesant noul sistem de operare, Windows 8. Asteptam sa il vedem pe piata!

Prenume *:
Email *:
Cod *:

Forma intrarii

Promoti




Netbook Asus 1015BX-BLK060W cu procesor AMD C60 1.0GHz,

Telefon mobil Samsung S7500 Galaxy Ace Plus, Dark Blue