English Premier - Italian Serie A - Spanish Primera Division - French Ligue 1 - Champions League - Europa League LIVE aici pe stiri24

Categoriile sectiunii

Articolele mele [56]


 

Sondaj www.stiri24.ucoz.com

Ce produs de la eMAG ai cumpara de pe stiri24 ?
Total răspunsuri: 52

www.stiri24.ucoz.com


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

gageturi

Principala » Articole » Articolele mele

LG Optimus 2X, smartphone cu procesor dual-core
Optimus 2X este, după cum îl laudă producătorul, primul mobil cu procesor dual-core NVIDIA Tegra 2, primul cip mobil dedicat utilizării multitasking. Asta presupune navigare pe net cu viteze superioare, comparativ cu alte terminale dotate cu procesoare de alt tip, dar şi o optimizare a aplicaţiilor Flash, ceea ce ajută la redarea conţinutului video, audio şi a jocurilor la performanţe superioare. Două menţiuni însă: la capitolul navigare am înregistrat şi sincope, aplicaţia de Facebook a LG a dat de prea multe ori rateuri, iar povestea privind consumul redus de energie al procesorului Tegra 2, care nu reduce din autonomia telefonului, e cam poveste.


Designul său este plăcut, construcţia solidă, iar dimensiunile sunt ideale (123,9x63,2x10,9 mm, greutate 139 g). Sticla display-ului aco­peră întreaga parte frontală, având o singură fantă, pentru difuzor. Laturile sunt foarte bine finisate, rotunjite şi fără pic de disconfort pentru utili­zator, cum este cazul multora dintre telefoanele cu display tactil de ultimă generaţie.

Partea din spate este reprezentată de capa­cul ce acoperă bateria, din material plastic cauciucat şi prezentând o bandă metalică argintie, pur­tând sigla Google, mărginită de o cameră foto/video principală de 8 MP şi un flash LED (care-şi fac treaba, cu menţiunea că uneori foto­grafiile dau o uşoară senzaţie de supra­expunere). Există şi o cameră secundară, pe partea frontală, de 1,3 MP, pentru videotelefonie.
M-au impresionat plăcut display-ul şi mai ales lizibilitatea lui chiar şi în lumina solară, luminozitatea este excelentă, iar culorile sunt puternice şi strălucitoare. Ecranul răspunde rapid la comenzi, utilizând tehnologie Gorilla Glass, fiind de tip capacitiv, cu 16 milioane de culori, având 4 inch şi rezoluţie de 480x800 de pixeli. Smartphone-ul este echipat cu majoritatea specificaţiilor de top: HSDPA, quad band pentru GSM, Bluetooth 2.1 cu A2DP, Wi-Fi cu opţiuni de hotspot şi DLNA, accelerometru, senzor de pro­ximitate şi lumină, giroscop şi busolă. Platforma Android este, destul de curios, 2.2 (Froyo), upgra­dabilă la 2.3 (Gingerbread). Memoria internă este de 8 GB, dar telefonul dispune şi de un slot pentru un card microSD de până la 32 GB.

Optimus 2X se remarcă printr-o experienţă multimedia Full HD, cu o rezoluţie de 1.080p pentru înregistrare video şi redare. Terminalul este optimizat pentru conectivitate şi transfer de fişiere, permite vizionarea conţinutului mul­timedia pe televizoare Full HD sau computere cu ajutorul interfeţei HDMI. Şi chiar o face impecabil, comparativ cu tot ce există pe piaţă la acest moment. În plus, transferul de fişiere este faci­litat de conectivitatea DNLA cu orice dispozitiv compatibil. Producătorul se laudă cu faptul că utilizatorii pot experimenta jocuri de ultimă ge­neraţie, cu un bun control al comenzilor, datorită senzorului giroscopic. Mărturisesc că la acest capitol sunt deficitară, zona de gaming fiind prea puţin exploatată în perioada de test pentru a putea trage astfel de concluzii.

Cei de la LG i-au preinstalat aplicaţia de securitate de la F-Secure, care scanează aplicaţiile instalate din Market sau de pe card şi oferă posibilitatea de a găsi/bloca/şterge de la distanţă terminalul dacă este pierdut/furat.


Caracteristici:
Ecran: 4 inch, rezoluţie 480x800 de pixeli
Dimensiuni: 123,9x63,2x10,9 mm 
Memorie: 8 GB, 512 MB RAM
Camera foto principală: 8 MP, rezoluţie 3.264x2.448 pixeli, autofocus, flash LED
Sistem de operare: Android 2.2 Froyo, upgradabil la 2.3 Gingerbread
Procesor: dual-core 1 GHz ARM Cortex-A9, chipset NVIDIA Tegra 2
Baterie: Li-Ion 1.500 mAh


www.jurnalul.ro
Categorie: Articolele mele | Adaugat de: Mesac (2011-06-05) | Autor: Mesac
Vizualizari: 617 | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Forma intrarii

Promoti




Netbook Asus 1015BX-BLK060W cu procesor AMD C60 1.0GHz,

Telefon mobil Samsung S7500 Galaxy Ace Plus, Dark Blue