English Premier - Italian Serie A - Spanish Primera Division - French Ligue 1 - Champions League - Europa League LIVE aici pe stiri24

Categoriile sectiunii

Articolele mele [56]


 

Sondaj www.stiri24.ucoz.com

Ce produs de la eMAG ai cumpara de pe stiri24 ?
Total răspunsuri: 52

www.stiri24.ucoz.com


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

gageturi

Principala » Articole » Articolele mele

Ford B-Max made in Romania, din 2012

 

Directorul executiv al Ford România, Henrik Nenzen, a declarat că fabrica de la Craiova va deveni o unitate specializată în producţia de vehicule aparţinând clasei mici (B), care va permite companiei Ford să creeze sisteme eficiente de coordonare în ceea ce priveşte componentele şi furnizorii, pentru vehicule similare din punct de vedere al dimensiunilor, precum şi să crească eficienţa.

Potrivit lui Nenzen, Ford îşi păstrează angajamentul de a investi peste 675 milioane de euro şi de a transforma fabrica din Craiova într-o unitate de producţie modernă şi competitivă la nivel global.

Ford B-MAX este un model inovator în clasa mică, cu o caroserie care elimină stâlpul central şi dispune de uşi glisante care, spre deosebire de alte modele din clasa sa, B-Max va permite un acces facil în interior, deschiderea fiind de 1,5 metri. 

În prima parte a anului 2012, la Craiova va fi demarat şi procesul de producţie al motorului 1.0 EcoBoost, unul dintre cele mai avansate propulsoare din punct de vedere tehnologic, dar şi al eficienţei. Motorul în trei cilindri are performanţe identice cu ale unui motor în patru cilindri, însă cu un consum şi un nivel de emisii mult mai reduse. 

Nenzen nu a oferit mai multe detalii despre noul vehicul de clasa B care va fi produs la Craiova în viitor, rezumându-se să spună doar că acesta va înlocui producţia noului Ford Transit Connect, planificată iniţial pentru fabrica din România, modelul urmând să fie produs la Valencia.

Ford a anunţat marţi noi planuri de organizare a producţiei în Spania, Germania, România şi Turcia, pentru a creşte productivitatea şi pentru a susţine noua strategie de dezvoltare pentru Europa, care va fi orientată spre produs. În următorii trei ani, compania va lansa cel puţin 20 de modele noi sau semnificativ îmbunătăţite în Europa.

Conform noului plan de dezvoltare, noile modele Ford Transit Connect şi Ford Kuga urmează să fie construite la fabrica de asamblare Ford din Valencia, Spania. Fabrica Ford din Saarlouis, Germania, care a lansat recent în producţie noua gamă Ford Focus va construi modelul Focus Electric începând din 2012. Fabrica va construi de asemenea noua generaţie de Ford Focus.

Fabrica Ford din Koln, Germania, va construi o versiune îmbunătăţită a modelului Ford Fiesta, care va intra în producţie anul viitor, precum şi versiunea complet nouă a modelului Fiesta. De asemenea, fabrica de motoare Ford din Koln va lansa în acest an producţia noului motor EcoBoost 1.0 cu consum redus de combustibil. Fabrica Ford Otosan din Kocaeli, Turcia, va construi un nou model de vehicul comercial uşor, în plus faţă de noua generaţie de autovehicule Transit.

Aparat foto digital Nikon Coolpix L120, Negru


Sursa: http://www.jurnal.ro
Categorie: Articolele mele | Adaugat de: Mesac (2011-06-14) | Autor: Mesac
Vizualizari: 623 | Comentarii: 1 | Raging: 5.0/2
Total comentarii : 1
1 cristi cristian  
0
cool

Prenume *:
Email *:
Cod *:

Forma intrarii

Promoti




Netbook Asus 1015BX-BLK060W cu procesor AMD C60 1.0GHz,

Telefon mobil Samsung S7500 Galaxy Ace Plus, Dark Blue