English Premier - Italian Serie A - Spanish Primera Division - French Ligue 1 - Champions League - Europa League LIVE aici pe stiri24

Categoriile sectiunii

Articolele mele [56]


 

Sondaj www.stiri24.ucoz.com

Ce produs de la eMAG ai cumpara de pe stiri24 ?
Total răspunsuri: 52

www.stiri24.ucoz.com


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

gageturi

Principala » Articole » Articolele mele

De ce este Google+ mai tare ca Facebook
Google+ a fost lansat la sfârşitul lunii iunie şi se află în prezent în  faza beta, adică în teste. Google+ poate fi testat numai de către cei care primesc o invitaţie şi numai pentru câteva minute. Cei care au avut ocazia să testeze reţeaua de socializare  au remarcat asemănările cu Facebook dar şi funcţiile noi, feedback-ul fiind în general pozitiv. Acest lucru este foarte important având în vedere eşecurile pe care Google le-a avut în trecut cu Buzz sau Wave

Facebook este un concurent puternic cu 750 de milioane de membri căruia nu i-a rezistat nicio altă reţea, MySpace fiind recent vândută pentru 35 de milioane de dolari, după ce la un moment dat valora peste 12 miliarde de dolari. 

Google pare însă singura companie care se poate bate cu Facebook la ora actuală. Deşi baza de utilizatori înregistraţi ai Google, pe diversele servicii, reprezintă doar jumătate din numărul total al utilizatorilor Facebook, compania are mai mulţi aşi în mânecă. În primul rând, Google are la dispoziţie motorul de căutare, care beneficiază de puţin timp de un design nou. Google dispune, de asemenea, de YouTube, Picasa, Chrome şi Android, care reprezintă atuuri importante. Dacă Google combină într-un mod util toate aceste servicii, Facebook este în mare pericol

Ce funcţii are Google+ 

Înainte de lansarea reţelei Google a introdus butonul +1 care este alternativa la butonul "Like" de la Facebook. Dacă marchezi cu 1 o pagină aceasta va apărea în profilul tău de pe Google +. 

Google Circles - o variantă îmbunătăţită a listelor de pe Facebook, mult mai uşor de administrat care pot fi create fără bătaie de cap.

Google Hangouts - un videochat între două sau până la zece persoane, seamănă cu Circles, dar este strict pentru interacţiune pe moment. Aceasta este o funcţie pe care Facebook nu o oferă în prezent.

Google Stream şi Sparks - un fel de News Feed doar că are grijă de interesele tale (evident va lua şi din informaţiile stocate de Google în functie de căutările tale şi +1) şi îţi afişează doar ceea ce te interesează. Sparks seamănă cu #hashtag-urile Twitter.  Stream se axează pe viaţa personală, update-uri video, text şi foto ale prietenilor, familie, iar Sparks este pentru consumatorii de media, ştiri etc.

 Ar mai fi de menţionat că Google lucrează în prezent la Google Games, o platformă socială de online gaming care va fi implementată în Google Plus. Dezvoltatorii mari de jocuri precum Zynga, dar şi cei mai mici îşi vor putea publica aici jocurile şi le vor putea monetiza.


Categorie: Articolele mele | Adaugat de: Mesac (2011-07-06) | Autor: Mesac
Vizualizari: 802 | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Forma intrarii

Promoti




Netbook Asus 1015BX-BLK060W cu procesor AMD C60 1.0GHz,

Telefon mobil Samsung S7500 Galaxy Ace Plus, Dark Blue