English Premier - Italian Serie A - Spanish Primera Division - French Ligue 1 - Champions League - Europa League LIVE aici pe stiri24

Categoriile sectiunii

Articolele mele [56]


 

Sondaj www.stiri24.ucoz.com

Ce produs de la eMAG ai cumpara de pe stiri24 ?
Total răspunsuri: 52

www.stiri24.ucoz.com


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

gageturi

Principala » Articole » Articolele mele

Click FM, primul radio din România pe Facebook
 


La doar o săptămână de la lansarea oficială, Click FM a devenit primul radio românesc care poate fi recepţionat şi pe Facebook, 24 de ore din 24. Playerul Click FM a fost dezvoltat de către agenţia specializată în Facebook marketing, Happy:Digital. Click FM poate fi accesat pe Facebook la adresa facebook.com/ClickFM.ro.

„Obiceiurile de consum media s-au schimbat foarte mult în ultimele luni, iar tinerii sunt cei care dau tonul. Aşa ne-a venit ideea de a susţine primul radio românesc pe Facebook şi vă asigur că oferta noastră e una cu totul specială, care vă va transforma radical timpul petrecut pe Facebook. Una peste alta, ne putem mândri cu postura noastră de pionierat în radioul românesc", afirmă Dan Roşu, directorul general al Click FM.

Conform cifrelor Facebrands, numărul conturilor de Facebook din România se ridică la peste 3,7 milioane. Programele Click FM sunt dedicate celor cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, cu educaţie medie şi superioară, iar misiunea sa declarată vizează redarea unei poziţii privilegiate radioului în viaţa de zi cu zi a românilor.
Asculta aici CLIK FM


Sursa: http://www.adevarul.ro
Categorie: Articolele mele | Adaugat de: Mesac (2011-10-14)
Vizualizari: 714 | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Forma intrarii

Promoti




Netbook Asus 1015BX-BLK060W cu procesor AMD C60 1.0GHz,

Telefon mobil Samsung S7500 Galaxy Ace Plus, Dark Blue