English Premier - Italian Serie A - Spanish Primera Division - French Ligue 1 - Champions League - Europa League LIVE aici pe stiri24

Categoriile sectiunii

Articolele mele [56]


 

Sondaj www.stiri24.ucoz.com

Ce produs de la eMAG ai cumpara de pe stiri24 ?
Total răspunsuri: 52

www.stiri24.ucoz.com


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

gageturi

Principala » Articole » Articolele mele

Apple lansează astăzi a cincea generaţie a terminalului iPhone

Apple a reuşit anul acesta să păstreze foarte bine secretul în ceea ce priveşte următoarea generaţie iPhone. Jurnalişti din întreaga lume nu au făcut decât să speculeze în privinţa designului şi a caracteristicilor viitorului iPhone. Ce este sigur e faptul că Apple va lansa o versiune mai ieftină a telefonului mobil iPhone 4 cu o capacitate de 8GB.

În privinţa zvonurilor, majoritatea spun că iPhone 5 va avea un touch screen mai mare, o antenă mai bună, un procesor mai performant, memorie RAM de 1 GB şi o cameră de 8-megapixeli. De asemenea acesta va funcţiona, atât în reţelele GSM, cât şi în cele CDMA.

În ceea ce priveşte producţia, s-a aflat că Foxconn, cel mai mare producător de componente electronice din lume, fabrică 150.000 de terminale iPhone 5 pe zi pentru ca Apple să facă faţă cererii.

Legat de vânzări, Bill Choi, analist la Janney Capital crede că acestea se vor ridica la valoarea de 107 milioane de euro în 2012, exporturile ajungând la cca 84 de milioane de exemplare iPhone, cu 27% în creştere faţă de 2011.
Dacă în ultimul trimestru al anului Apple a distribuit iPhone-ul în 105 state prin intermediul a 228 de purtători, analistul Bill Choi susţine că distribuţia s-ar putea lărgi prin adăugarea unor nume mari de operatori precum Sprint şi China Mobile.

În Statele Unite, telefonul va fi disponibil la toţi marii operatori telecom AT&T, Verizon, T-Mobile şi Sprint.

Tim Cook, noul CEO Apple, va prelua mâine rolul de prezentator de la Steve Jobs şi va introduce noul terminal. Este pentru prima dată când Tim Cook conduce un eveniment Apple. Acesta va fi ajutat de alţi executivi ai companiei care vor prezenta diferite caracteristici ale telefonului. 

Categorie: Articolele mele | Adaugat de: Mesac (2011-10-04)
Vizualizari: 669 | Tags: Apple | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Forma intrarii

Promoti




Netbook Asus 1015BX-BLK060W cu procesor AMD C60 1.0GHz,

Telefon mobil Samsung S7500 Galaxy Ace Plus, Dark Blue