English Premier - Italian Serie A - Spanish Primera Division - French Ligue 1 - Champions League - Europa League LIVE aici pe stiri24

Categoriile sectiunii

Articolele mele [56]


 

Sondaj www.stiri24.ucoz.com

Ce produs de la eMAG ai cumpara de pe stiri24 ?
Total răspunsuri: 52

www.stiri24.ucoz.com


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

gageturi

Principala » Articole » Articolele mele

Apple anunţă că Steve Jobs a murit

Co-fondatorul Apple Steve Jobs a încetat din viaţă miercuri (joi dimineaţă în România), a anunţat pe site-ul oficial compania americană.

Jobs, 56 de ani, a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Suferea de o formă rară de cancer pancreatic.

El a fost creierul din spatele creaţiilor incredibile ale celor de la Apple, ca iPhone, iPad, iPod, iMac sau iTunes. În galeria foto de mai jos poţi vedea cum au evoluat acestea de-a lungul timpului, precum şi imagini inedite cu Steve Jobs.

"Anunţăm îndureraţi trecerea în nefiinţă a lui Steve Jobs. Pasiunea, geniul şi energia lui au fost sursele unor inovaţii care ne-au îmbogăţit şi îmbunătăţit existenţa. Lumea este considerabil mai bună datorită lui. Marea sa iubire a fost soţia sa, Lauren, şi familia. Ne gîndim la ei şi la toţi cei care au fost atinsi de darul său extraordinar", scrie pe site-ul Apple, care şi-a schimbat homepage-ul cu o imagine a lui Steve Jobs (foto). "Apple a pierdut un vizionar şi un geniu creativ, iar lumea a pierdut un om senzaţional", mai notează site-ul citat.

Jobs a fondat Apple în 1976, cu prietenul său din copilărie, Steve Wozniak, creînd ceea ce se consideră a fi fost primul computer personal din lume, Apple II.

STEVE JOBS DESPRE VIAŢĂ

Chiar şi înainte de a afla de boala ce avea să-i marcheze existenţa, Steve Jobs avea o filozofie de viaţă impresionantă. Iat-o exprimată chiar de creatorul Apple:

«Cînd aveam 17 ani, am citit un citat de genul "Dacă trăieşti fiecare zi ca şi cum ar fi ultima, în mod sigur într-o zi o să ai dreptate". M-a impresionat, iar de atunci, de 33 de ani, m-am uitat în oglindă în fiecare dimineaţă şi m-am întrebat: "Dacă asta ar fi ultima zi din viaţa mea, aş face ceea ce urmează să fac azi?". Şi de cîte ori răspunsul a fost nu pentru mai multe zile la rînd, am ştiut că trebuie să schimb ceva.

Amintindu-mi mie însumi că voi muri curînd e cea mai importantă unealtă care mă ajută să iau decizii în viaţă. Pentru că aproape orice, toate aşteptările pe care le avem, mîndria, frica de eşec - toate pălesc în faţa morţii, lăsînd doar ceea ce e cu adevărat important. Amintindu-ţi că vei muri e cea mai bună metodă să eviţi capcana de a te gîndi că ai ceva de pierdut. Eşti deja gol. Nu ai nici un motiv să nu îţi asculţi inima».

"Oamenii suficient de nebuni să creadă că pot schimba lumea sînt cei care o vor face" - Steve Jobs.

ADIO DE LA BILL GATES

Co-fondatorul şi directorul Microsoft, Bill Gates, 55 de ani, a ţinut să-şi ia la revedere de la prietenul şi concurentul său: "Pentru cei suficient de norocoşi să-l fi cunoscut şi să fi lucrat cu el a fost o onorare incredibilă. Lumea vede rareori un om care să aibă un impact atît de profund asupra sa, iar efectul muncii sale va fi simtit de multe generaţii care vor veni. Eu şi Steve ne-am cunoscut acum 30 de ani, am fost colegi, competitori şi prieteni pentru mai mult de jumătate din viaţă. Sînt extrem de întristat de această veste".

Categorie: Articolele mele | Adaugat de: Mesac (2011-10-06) W
Vizualizari: 700 | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Forma intrarii

Promoti




Netbook Asus 1015BX-BLK060W cu procesor AMD C60 1.0GHz,

Telefon mobil Samsung S7500 Galaxy Ace Plus, Dark Blue